Tuesday, 24 January 2012

Sekapur sirih, seulas pinang.

This is my first ever penulisan dalam dunia maya... jadi please don`t laugh at me sekiranya terdapat banyak kesilapan yang saya buat...

I know who i`m... and i bukan nak kejar glams segala dengan menulis di alam maya ni...

Saja nak berkenalan dengan lebih ramai kengkawan kat luar. Tak kiralah yang tua ke atau yang sudah berpangkat datuk... semua i terima. Yang penting uols ikhlas untuk berkawan dengan i. At least taklah i duduk buang masa dengan menternak lemak kat rumah rite?...

Okeylah i pun tak dapat tulis lama-lama, kepala tengah pening sebab godek-godek menatang alah ni...

Nak cari edit-edit pun kena perah otak segala... susahnya berblog.

Oh ye, kepada yang senior-senior, master-master dan otai-otai semua tu, please do help me... i harap uols beri tunjuk ajar kepada budak yang baru belajar how to working well in blogging arena macam i ni...

Besok lusa kita cerita lagi ek....

1 comment:

  1. hadiah untuk awak sebagai tanda perkenalan... http://silenceblogzlist.blogspot.com/2012/01/miss-relaks.html

    ReplyDelete

Kalau tak keberatan, silalah luahkan perasaan anda di sini, i betul-betul nak dengar....